Mijn favorieten

KUStomize van De Makelares

Het nieuwe kijken en kopen!

Een huis om te zoenen met KUStomize van De MakelaresStaat ons KUStomize vignet bij de woning die uw aandacht trok? Dan kunt u uw eerste kluswens al vóór de overdracht in vervulling laten gaan! Dat scheelt u tijd, stress en rommel.

Hoe groter het aanbod, hoe kieskeuriger de mens wordt. Logisch, maar soms lopen we daardoor de mooiste kansen voorbij! Het KUStomize concept van De Makelares zet uw blik weer op scherp. En u zult zien: uw droomhuis zit er zéker tussen.

Hoe werkt KUStomize?
KUStomize laat u door het uiterlijk van een woning heen prikken, maakt uw ideale woning gemakkelijker haalbaar én levert u veel voordeel op. Zo werkt het:

1. Geef uw voorstellingsvermogen de ruimte
Kijk goed rond in het huis en maak het in gedachte nóg meer naar wens. Stelt u zich voor dat de klus die u als eerste zou oppakken al is uitgevoerd… vóórdat u er gaat wonen! Begint het al te kriebelen?

2. Maak uw wensen kenbaar
Bespreek uw KUStomize-idee met De Makelares en geef haar even de tijd om met de verkopende partij te onderhandelen over werkzaamheden, planning en kosten.

3. Laat de gewenste aanpassing uitvoeren!
Gemak dient de mens. Het scheelt u bovendien tijd, stress en rommel.

Waarom gaat De Makelares zo ver?
Omdat wij willen dat u een woning koopt die u past als een warme jas. Dat u zich niet laat misleiden door een rot kozijn of een oude keuken,
maar dat u uw wensen voorrang geeft!

Vraag naar de voorwaarden! Bel 072 - 540 85 66 of stuur een mail naar info@demakelares.nl.

Het vro(uw)lijke team van De Makelares staat voor u klaar!