Mijn favorieten

Onze medewerkers

DE MAKELARES

Jiska van den Boogaard
Jiska van den Boogaard
Register Makelaar Wonen
Beëdigd makelaar

Is er misschien één makelaarskantoor waar men wél oprechte persoon­lijke betrokkenheid en interesse biedt? Toen Jiska nergens bevestiging vond, trok ze lekker zelf de stoute ondernemers­schoenen aan. En die passen haar goed! Als beëdigd en gecertificeerd makelaar geeft zij sinds 1998 vorm aan dienst­verlening zoals die hoort te zijn: maximaal en toegesneden op ieders persoonlijke situatie. Dat is haar doel. Want een huis (ver)kopen is bepaald geen kattepies!
Annemieke Houterman
Annemieke Houterman
Binnendienst medewerkster
Steun en toeverlaat

24 jaar lang werkte ze in het notariaat. Op de afdeling bestaande bouw nog wel, dus deze dame weet alles van onroerend goed en de juridische procedures er omheen. Zeer waardevolle kennis in onze branche, terwijl ze zich nu óók de commerciële kant van het onroerend goedvak meester heeft gemaakt. Een dame met karakter dus, deze rots in de branding. Want Annemieke is goedlachs in de omgang, maar serieus als het om zaken gaat.
Femke Mienis
Femke Mienis
Binnendienst medewerkster
Alkmaarse aanpakker

Het ene moment ben je een tevreden klant van De Makelares, het volgende moment ben je er medewerkster binnendienst! Na dertien jaar als managementsecretaresse vindt Femke bij De Makelares precies waar ze van houdt: passie, ruimte voor oprecht klantcontact én kansen voor persoonlijke ontwikkeling. De übersociale Femke heeft namelijk ambities. En ja, wat is nou mooier dan persoonlijke huizengids zijn in en rond je eigenste kaasstadje…?